Vrijdag 12 juni 2020

Planning tijdelijke voorzieningen Huysackers

De gemeente is verantwoordelijk voor het plaatsen van de tijdelijke voorzieningen voor onderwijs. De gemeente heeft aan stichting Veldvest aangegeven dat de tijdelijke voorzieningen in Huysackers in 2020 geplaatst zullen worden. Ondertussen lopen alle voorbereidingen vanuit Veldvest en Huysackers De Brembocht door, wij zijn er klaar voor! Dit betekent dat alle Huysackers-leerlingen na de zomervakantie van 2020 onderwijs mogen volgen op locatie ’t Look van basisschool De Brembocht. 


Indien u op zoek bent naar een school voor uw kind in Huysackers, dan kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Planning onderwijsvoorziening Huysackers 2020-2021

De gemeente is verantwoordelijk voor het plaatsen van de tijdelijke voorzieningen voor onderwijs. De gemeente heeft aan stichting Veldvest aangegeven dat de tijdelijke voorzieningen in Huysackers in 2020 geplaatst zullen worden. 

Ondertussen lopen alle voorbereidingen vanuit Veldvest en Huysackers De Brembocht door, wij zijn er klaar voor! Dit betekent dat alle Huysackers-leerlingen na de zomervakantie van 2020 onderwijs mogen volgen op locatie ’t Look van basisschool De Brembocht (tevens is dit ook de dichtstbijzijnde school in de omgeving). In dit gebouw zijn voldoende lokalen beschikbaar. Wanneer de tijdelijke voorzieningen worden opgeleverd, zullen de leerlingen met het team van Huysackers verhuizen naar de wijk Huysackers.

Voor informatie over groepsindeling locatie Huysackers klik hier. 

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u alle informatie die u nodig heeft om een goede schoolkeuze te kunnen maken. Natuurlijk hoort een rondleiding door de school bij deze kennismaking, waarbij ook uw kind van harte welkom is. U kunt even sfeer proeven en onze werkwijze in de praktijk zien. 

Tijdelijk vinden er alleen telefonische gesprekken plaats ivm corona-maatregelen.

Meer nieuws