Vrijdag 13 maart 2020

Onderwijs in Huysackers

Inschrijven en persoonlijke aanmeldingsgesprekken. Het is al mogelijk om leerlingen in te schrijven voor de nieuwe locatie Huysackers.

De eerste leerlingen zijn al ingeschreven. Mocht u belangstelling en/ of vragen hebben, kunt u contact opnemen met locatieleider Karen van Lieshout (k.vanlieshout@veldvest.nl) of Nikki de Jong (n.dejong@veldvest.nl).  Uiteraard is dit ook telefonisch mogelijk via 040- 253 64 89. Wij maken graag tijd voor u!

Onderwijs in Huysackers

De gemeente Veldhoven heeft aangegeven dat ze zorgen voor plaatsing van tijdelijke lokalen voor aanvang van het nieuwe schooljaar in Huysackers. Op termijn zal er een nieuw schoolgebouw in de wijk Huysackers worden gebouwd.

De nieuwe Veldvest - school zal starten onder het schoolnummer van De Brembocht. Hierdoor kunnen alle kinderen uit de nieuwe wijk Huysackers in hun eigen omgeving naar school. De leerlingen van De Brembocht wonend in ‘t Look blijven uiteraard onderwijs volgen op de locatie aan de Messenmaker.